Din lokale dyrlæge på Østerbro

Hos Ryesgade Dyreklinik finder du et hjertevarmt personale, der altid tager sig god tid til dig og dit kæledyr. Det er vigtigt for os, at I begge føler jer trygge, når I besøger vores dyreklinik i rolige omgivelser i hjertet af Østerbro, København. Vi gør os umage for at møde alle vores klienter i øjenhøjde.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores faglige arbejde. Derfor vægter vi faglige kurser og efteruddannelse højt, så du og dit kæledyr altid får den bedst mulige behandling. Hos os er I, i trygge hænder.

Ryesgade Dyreklinik har in-house laboratorium. Det betyder, at vi har mulighed for avanceret diagnostik. Hurtig diagnostik giver de bedste betingelser for effektiv behandling. I vores in-house laboratorium kan vi køre blodprøver, urinprøver og vævsprøver

Mød teamet

Ryesgade Dyreklinik er ejet og drevet af Mai Mundeling. Mai er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2014. Hun overtog Ryesgade Dyreklinik i 2016. Mai er særligt interesseret i tandpleje hos hund og kat, hvorfor hun har deltaget i adskillige kurser og efteruddannelser inden for området. Fisk er også et område, der står Mais faglige hjerte nær.

I receptionen bliver du og dit kæledyr budt varmt velkommen af vores klinikassistent Belinda. Belinda tager sig altid god tid til at hilse på netop dit kæledyr, så besøget hos os bliver så trygt som overhovedet muligt.

Kezia er også et velkendt ansigt på klinikken. Du finder hende ofte bag skranken, hvor hun glædeligt dele godbidder ud til klinikkens patienter. Kezia er dyrlægestuderende og har været tilknyttet Ryesgade Dyreklinik siden 2017.

I klinikken vil I også møde Christina, som er vores dyrlægevikar. Christina er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2019. I har måske mødt hende før, da hun har arbejdet i klinikken som dyrlæge studerende, siden Mai overtog Ryesgade Dyreklinik i 2016.

Vi ser alle frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen i vores hjertevarme dyreklinik.

Kontakt os

Er du på udkig efter en dyrlæge i København? Vi står klar til at tage imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på Østerbro, København.

Kontakt os

Hund

Ryesgade Dyreklinik tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling af din hund. Vi står altid klar til at tage imod dig og din hund i trygge omgivelser.

Læs mere her

Kat

Ryesgade Dyreklinik tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling af din kat. Vi står altid klar til at tage imod dig og din kat i trygge omgivelser.

Læs mere her

Mindre kæledyr

Ryesgade Dyreklinik tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling af kaniner, gnavere og fisk. Vi står altid klar til at tage imod dig og dit dyr i trygge omgivelser.

Læs mere her