Om os

Hundeklinikken – Din lokale dyrlæge på Østerbro

I Hundeklinikken (tidligere Ryesgade Dyreklinik) finder du et hjertevarmt personale, der altid tager sig god tid til dig og dit kæledyr. Det er vigtigt for os, at I begge føler jer trygge, når I besøger vores dyreklinik i rolige omgivelser i hjertet af Østerbro, København. Vi gør os umage for at møde alle vores klienter i øjenhøjde.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores faglige arbejde. Derfor vægter vi faglige kurser og efteruddannelse højt, så du og dit kæledyr altid får den bedst mulige behandling. Hos os er I, i trygge hænder.

Vi har in-house laboratorium. Det betyder, at vi har mulighed for avanceret diagnostik. Hurtig diagnostik giver de bedste betingelser for effektiv behandling. I vores in-house laboratorium kan vi køre blodprøver, urinprøver og vævsprøver

Mød teamet

Mai Mundeling er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2014. Hun overtog Ryesgade Dyreklinik i 2016. Mai er særligt interesseret i tandpleje hos hund og kat, hvorfor hun har deltaget i adskillige kurser og efteruddannelser inden for området. Fisk er også et område, der står Mais faglige hjerte nær.
Katrine Hammer er veterinærsygeplejerske med mere end 17 års erfaring fra klinik, og derudover er hun uddannet hundetræner og FearFree Certified Professional. Katrine er meget optaget af at skabe trygge dyrlægebesøg for dit kæledyr. Hun er en hyppig foredragsholder for både dyrlæger og veterinærsygeplejersker indenfor emnet stressfri håndtering af hunde og underviser på efteruddannelsen til fagveterinærsygeplejerske indenfor adfærd.
Belinda Thaulov Raab er klinikassistent. Hun byder dig og dit kæledyr varmt velkommen i receptionen og tager sig altid god tid til at hilse på netop dit kæledyr, så besøget hos os bliver så trygt som overhovedet muligt.

Vi ser alle frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen i vores hjertevarme dyreklinik.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os