Aflivning af kat

Hos Ryesgade Dyreklinik kan du sige et sidste farvel til din ven i en tryg og omsorgsfuld atmosfære. Vi ved, at det ofte er en svær, men nødvendig, beslutning at træffe. Der er mange følelser involveret, og det er vigtigt for os, at du får den tid, du har brug for. Vi tager os god tid til at tale forløbet igennem med dig og er der for dig og din kat gennem hele forløbet.

En værdig afsked

Vi mener, at alle fortjener en værdig afsked. Hvis din kat bliver alvorligt syg, har smerter eller nedsat livskvalitet af andre årsager, ønsker du naturligvis at give din kat den bedst mulige behandling. I nogle tilfælde kan det vise sig, at en aflivning er den bedste beslutning. Vi ved, at det er en svær, men nødvendig, beslutning at træffe. Vi tager os god tid til at snakke beslutningen og alternativerne igennem med dig. Det er vigtigt for os, at det er en så god oplevelse for dig, som overhovedet muligt.

Kontakt os i dag

Hos Ryesgade Dyreklinik finder du en tryg og omsorgsfuld atmosfære, hvor du har plads til at tage ordentligt afsked med din ven.

Priser

Du finder den aktuelle prisliste her.

Se priser her

Om os

Mød dyrlæge Mai Mundeling og hendes kyndige team her. Vi står klar til at byde dig velkommen.

Mød teamet

Kontakt os

Hos Ryesgade Dyreklinik står vi klar til at tage imod dig og din kat i trygge omgivelser

Kontakt os